Je hebt een baan waarin Engels de voertaal is en je wil je vaardigheden bijspijkeren? Je gaat graag naar het buitenland op vakantie en zou het tóch wel handig vinden om jezelf goed verstaanbaar te maken? Engels is niet je beste vak op school, maar daar wil je graag verandering in brengen? Dan is Turn of Phrase taalles echt iets voor jou! Of je nu Engels als nieuwe taal wil leren, je vaardigheden wil opfrissen of verbeteren of jezelf gewoon goed wil leren uitdrukken in het Engels, alles is mogelijk!

Tijdens de cursussen gaan we aan de slag met de vaardigheden die ervoor zorgen dat jij je straks goed kunt uitdrukken. Onderdeel hiervan zijn spreken (en uitspraak), luisteren, lezen en schrijven. Al het materiaal en de inhoud van de les wordt afgepast op jouw specifieke situatie en wensen. Daarom start iedere cursus met een intake: wat wil jij leren?

LANGUAGE LESSONS

Over de lerares

De Engelse taal en cultuur doet al sinds mijn jeugd mijn hart sneller kloppen. Gewapend met mijn Britse accent doorliep ik alle vakken op school en stortte ik mij in mijn vrije tijd op creatief schrijven in het Engels en het lezen van boeken uit de Engelse literatuur. Ik koos na mijn middelbare school voor de opleiding Communication en Multimedia design, maar stiekem bleef het toch kriebelen…

Met een achtergrond in communicatie startte ik in 2017 de opleiding tot docent Engels aan Fontys Hogeschool in Sittard. In 2019 behaalde ik mijn Bachelor of Education. Nu kan ik mijn droom laten uitkomen: een eigen talenschool! Voor mij draait Engels spreken niet om perfecte uitspraak en foutloze grammatica, het belangrijkste is dat jij je goed kunt uitdrukken in de Engelse taal en dat anderen begrijpen wat jij zegt of schrijft. Ben je wel op zoek naar die typisch Britse uitspraak, dan ben je ook bij mij als near-native speaker aan het juiste adres!

Groepsgrootte

Momenteel vinden lessen plaats op individueel niveau. Zodra onze eigen cursusruimte gereed is zijn groepslessen ook mogelijk. Toch liever nu al met meerdere mensen tegelijk aan de slag? Laat het dan gerust weten, in overleg is veel mogelijk.

Locatie

De taalcursus Engels vindt plaats bij jou thuis of op kantoor. Binnenkort beschikt Turn of Phrase Language Lessons over een eigen cursusruimte. Daarover later meer.

Tijden

De taallessen vinden plaats op woensdag, donderdag of vrijdagavond of op zaterdagochtend. Je kunt je lestijden aanpassen aan wat jou goed uitkomt, in overleg is veel mogelijk.

SERVICES

Taal- en bijles

Taalles op alle niveaus – van beginners tot gevorderden. Bijles voor scholieren en studenten.

Gespreksvaardigheden

Engelse gespreksvaardigheden – formeel en informeel.

Uitspraak

Les in typisch Britse uitspraak.

Vertalingen

Vertalingen van Nederlands naar Engels en van Engels naar Nederlands.

KOSTEN

Taal- en bijles

Denk je erover om samen met mij aan de slag te gaan? Excellent! Onderstaande tabel vertelt je meer over de kosten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Prijzen
Bijles scholieren (tot en met 18 jaar)Afname per les: €17,00 per les
Pakket van 10 lessen: €15,50 per les
Bijles studenten MBO, HBO en WOAfname per les: €22,50 per les
Pakket van 10 lessen: €20,50 per les
Taalles volwassenenAfname per les: €30,00 per les
Pakket van 10 lessen: €27,00 per les

Lessen hebben een duur van 50 minuten. Maatwerk is op aanvraag beschikbaar. Betaling van de lessen dient op voorhand te geschieden. Een les annuleren kan tot 24 uur voor aanvang van de les zonder kosten.

Vertalingen

De kosten voor vertalingen Engels naar Nederlands en Nederlands naar Engels zijn €30,00 per uur.