Referenties

St. Laurentius (Bemelen)

Harmonie St. Laurentius Bemelen organiseerde in het najaar van 2016 een groots culinair concert. Hiervoor zijn in samenspraak posters ter aankondiging van het concert ontwikkeld en entreekaarten ontworpen.

Welsun (Heerlen)

Welsun is een organisatie voor welzijnswerk. In 2016 waren zij toe aan een nieuwe huisstijl, passend bij de diverse divisies binnen deze organisatie. Een omvangrijk project, waarbinnen in nauwe samenwerking de volgende producten zijn ontwikkeld:

Huisstijl, website, logo, visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, afsprakenkaart, with compliments card, posters, folders, raamstickers, rolbanner, pop-up counter etc.

 EBG Group (Nieuwstadt)

De EBG Group verzorgt het energie- en exploitatiebeheer van complexen voor woningcorporaties, verenigingen van eigenaren (VVE’s), gemeenten en het midden- en kleinbedrijf (MKB). Voor deze organisatie zijn diverse grafische aanpassingen verricht. Daarnaast zijn de visitekaartjes en is een kerstkaart ontworpen.

Harpe Davids (Brunssum)

Harpe Davids is een ondernemende vereniging, zij vragen dan ook regelmatig poster- en flyermateriaal voor hun diverse activiteiten. Zo’n 5 keer per jaar worden er nieuwe promotiemiddelen ontwikkeld voor diverse activiteiten.